is nam, vooral vanwege Yeezy. Bekijk de

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

is nam, vooral vanwege Yeezy. Bekijk de

yaya2017
kondigde vandaag de offici?le releasedatum aan voor de Yeezy Boost 700 V2 "Inertia" vandaag - en de stijl zal hier binnenkort zijn. De baby blauwe en grijze kick heeft Boost-demping, een Adidas ZX Flux Mujer doorzichtige buitenzool en gebogen strepen op de zijpanelen. De Yeezy Boost 700 V2 "Inertia" zal op 7 september internationaal worden uitgebracht voor $ 300. De stijl zal Nike Roshe Run Mujer beschikbaar zijn voor aankoop op de websites Yeezy Supply en Adidas.com/Yeezy. De "Inertia" colorway zal bekend zijn bij fans van het lopende Adidas sneaker-partnerschap, omdat Nike Air Max 90 Femme de Yeezy Boost 700 V1 in maart in de schaduw kwam te liggen. Asics Gel Lyte 5 Femme (Niet langer verkrijgbaar in de detailhandel, de Yeezy Boost 700 V1 "Inertia" verkoopt op StockX voor ongeveer $ 350.) Sneaker leaker Instagram-account Yeezy Mafia bood een eerste blik op de komende Adidas Arkyn Femme colorway op 19 augustus.

Met het Yeezy sneaker label verdienen West en Adidas veel geld. Adidas Yeezy zal naar verwachting $ 1,5 miljard omzet halen voor 2019, volgens Forbes. Grotendeels dankzij zijn sneaker-imperium werd West door het Nike Internationalist Femme zakenmagazine gerangschikt als de op twee na best verdienende beroemdheid van het jaar en verdiende hij naar schatting $ 150 miljoen aan inkomsten vóór belastingen. Een Adidas Superstar Damen Weissandere dag, nog een Yeezy-lek. Volgens @ Asics Gel Lyte 3 Femme yeezyseason2, de sneakers zullen in de herfst / winter 2019 uitkomen. Kleurcombinaties uit het verleden van de 350 V2 zijn verkocht voor Adidas ZX 850 Femme een prijs van $ 220 voor volwassen maten. Adidas moet nog Nike Air Max 720 Dames informatie bevestigen over de geruchten release van de Yeezy Boost 350 V2 "Yecheil". ondertussen kunnen sneakerheads zich verheugen op druppels van het 350 V2-silhouet in twee kleuren, "Citrin" en "Cloud".Adidas NMD Womens  Naar verluidt gaan beide stijlen in september te koop.

Afbeeldingen kwamen gisteren tevoorschijn op de @ yeezyseason2 Instagram van een nieuwe Adidas Yeezy Boost 350 V2 - en het kan een van de meest ongebruikelijke sneakers van www.jeremyleon.fr Kanye West tot nu toe zijn. De 350 is aantoonbaar de meest doordringende stijl van het merk; FN heeft in 2015 de Yeezy Boost-schoen van het jaar uitgeroepen. Forbes Nike Air Max 90 Damen Schwarz rangschikte West als de derde best verdienende beroemdheid Adidas ZX 750 Donne van het afgelopen jaar. Het geldmagazine schat dat de rapper die ontwerper werd, $ 150 miljoen aan loon voor belastingen mee naar huis nam, vooral vanwege Yeezy. Bekijk de video hieronder om achter Nike Air Max 90 Womens de schermen te gaan bij de FN-cover shoot van Meek Mill.