rewrite stopped working

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

rewrite stopped working

Kenneth Noel
I recently upgrade from 9.0.12 to 9.0.35.  I had a working rewrite.config
file and all the rewrite rules in it were working.  After the upgrade only
the first rewrite rule worked.

I tried several things to get them working and nother helps.  Anyone have
any idea??

i.e. rewrite.conf only the first cmsadmin rewrite works.  If I make one of
the others first then that works.

RewriteRule  /cmsadmin /dev/f?p=100
RewriteRule /orgchart2 /dev/f?p=450
RewriteRule /phone /dev/f?p=772

Ken


--
Kenneth Noel
Boston College
DBA
(617) 552-8511
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: rewrite stopped working

remm
On Tue, Jul 21, 2020 at 10:30 PM Kenneth Noel <[hidden email]> wrote:

> I recently upgrade from 9.0.12 to 9.0.35.  I had a working rewrite.config
> file and all the rewrite rules in it were working.  After the upgrade only
> the first rewrite rule worked.
>
> I tried several things to get them working and nother helps.  Anyone have
> any idea??
>

Yes, upgrade to 9.0.36, this is a known regression in the 9.0.35 release.

Rémy


>
> i.e. rewrite.conf only the first cmsadmin rewrite works.  If I make one of
> the others first then that works.
>
> RewriteRule  /cmsadmin /dev/f?p=100
> RewriteRule /orgchart2 /dev/f?p=450
> RewriteRule /phone /dev/f?p=772
>
> Ken
>
>
> --
> Kenneth Noel
> Boston College
> DBA
> (617) 552-8511
>